Een avond met Faber & De Jong zal je niet snel vergeten. Zoals Ingmar Heytze over de gedichten van Casper schreef: “kan ook bij de lezer geluksgevoelens teweegbrengen”.

Concert bij u thuis?
Ons programma maakt gegarandeerd de tongen los en is bij uitstek geschikt voor een huiskamerconcert. U nodigt uw vrienden uit om samen te genieten van een optreden in een intieme sfeer. Het programma kunnen we inhoudelijk aanpassen aan uw wensen.

Literaire avond of festival
De avond van het geluk is ook een avondvullend programma. Zeer geschikt voor kleine podia, literaire avonden, de Boekenweek en festivals. Eerder speelden we in de schouwburg Deventer, Orpheus Apeldoorn, Donner Rotterdam, kulturhüs Raalte, Gast in Zutphen, Scheldejazz, Herensociëteit Amicitia Den Bosch, Stadsfestival Zwolle, Into Nature, theatercafé Boelens Eelde e.v.a.

Intermezzo tijdens congres of symposium
Inspiratie, nieuwe energie, loskomen van de gangbare paden? Faber & De Jong nemen u mee naar een andere plek, een andere blik. Zo speelden we op Prinsjesdag voor de ondernemerskring regio Zwolle in de Stadsgehoorzaal in Kampen.

Een feest om de liefde te vieren
Faber & De Jong hebben een reputatie in het verrassen van bruidsparen en optredens tijdens feesten en zilveren en gouden bruiloften. Met een serie ontroerende en soms enigszins hilarische nummers over de liefde.

Of een afscheid
Bij de liefde hoort ook afscheid nemen. Een gedicht van Casper met het ingetogen gitaarspel van Steven kan wellicht een aanvulling zijn tijdens een bijeenkomst om een dierbare te gedenken.

Samen in te vullen
Het programma is altijd aan te passen. Het kan kort, als intermezzo, of als avondvullend programma. Voor een optreden vragen wij, afhankelijk van uw wensen, 300 a 500 euro. Desgewenst schrijven we een tekst over wat jou gelukkig maakt of de persoon waar jij van houdt. Een glimlach bij het publiek is gegarandeerd.